Voor wie?

Binnen de achterban van het NGIZ zijn senioren sterk vertegenwoordigd. Om zijn doelstellingen te kunnen bereiken, wil het NGIZ zijn bereik vergroten onder jongere doelgroepen. Als conclusie van ruim twee jaar werksessies, brainstormsessies en experimenten met bijeenkomsten voor young professionals in vernieuwende vormen, is ‘Club Clingendael’ als structureel initiatief gelanceerd.

NGIZ Club Clingendael positioneert zicht als “een netwerk voor een nieuwe generatie professionals met een sterke interesse in internationale betrekkingen. Van internationale projectmanagers, een nieuwe generatie diplomaten tot IB-alumni nu werkzaam in een andere sector: bij NGIZ Club Clingendael blijf je op de hoogte van actuele internationale ontwikkelingen en ontmoet je generatiegenoten met dezelfde professionele of persoonlijke interesse in internationale zaken als jij.”

De bijeenkomsten worden georganiseerd wat betreft vorm en toon met een nieuwe generatie ‘in het achterhoofd’, maar staan open voor eenieder. Het NGIZ ziet dit initiatief ook als een mooi vehikel om de verbinding te leggen tussen senior en junior professionals die zich beide in het netwerk van het NGIZ bevinden.