Externe Projecten

Externe Projecten

De Externe Projecten Commissie is het onderdeel van het NGIZ-Noord dat zich richt op het ontwikkelen en geven van workshops op scholen. Onze workshops gaan over een internationaal thema en zijn geschikt voor verschillende niveau’s: van MBO tot (eindexamenklassen) havo en vwo. De lessen zijn bedoeld om leerlingen op een interactieve manier aan het denken te zetten over wat er gebeurt in de wereld om ons heen, en stimuleren leerlingen zodoende om hier een mening over te vormen.

De afgelopen tijd hebben we onder andere workshops gegeven over hedendaagse slavernij en internationale handel op MBO-niveau, en Europese integratie voor Havo- en VWO-eindexamenklassen.

ngiz-noord-external-project

De Externe Projecten Commissie 2016-2017 bestaat uit (v.l.n.r.) Belinda Dunning, Adája Stoetman, Fabian Hoffmann, Juliëtte Eijkelkamp, Rick de Haan, Danique Koehoorn, Daniel Kamminga, Manon Koopman, acht enthousiaste studenten Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie aan de Rijksuniversiteit Groningen (Fotograaf: Annemijn de Boer)

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen per email: externeprojecten.ngiz@gmail.com. Ook hebben we een Facebookpagina waar we regelmatig foto’s en berichten over onze projecten op zetten: www.fb.com/externalprojectngiznoord ;  www.fb.com/ngiznoord.