Voor wie?

Elke vereniging bloeit op van nieuwe ideeën, scherpe vragen en vooral: enthousiasme. NGIZ NU is speciaal voor de young urban professional. Door het hele land, maar vooral in Amsterdam en Utrecht wordt een grote verscheidenheid aan evenementen georganiseerd. Het onderwerp is nooit hetzelfde, maar het overkoepelende thema is duidelijk: internationale betrekkingen. En dan vooral: de rol van Nederland in de wereld.

NGIZ NU is voor journalisten, geografen, columnisten, antropologen, arabisten, opiniemakers, internationale projectmanagers, diplomaten in de dop en natuurlijk de IB-student. Bij NGIZ NU blijf je op de hoogte van actuele internationale ontwikkelingen en ontmoet je generatiegenoten met dezelfde professionele of persoonlijke interesse in
internationale zaken als jij. Een vaste bezoeker in Amsterdam zei: “het thema is altijd interessant, maar vooral de gezelligheid achteraf en het netwerk dat je per ongeluk opbouwt, zorgen ervoor dat ik eigenlijk altijd kom en vaak wel een vriend of vriendin meeneem”.

Verder heeft NGIZ NU als doel om leden, jong en oud, elkaar te laten ontmoeten voor verrassende kennissessies en functionele borrels.