Club Clingendael | Club Cinema: Putin’s Getuigen (di 14 juli)

Gepubliceerd op 12 juli 2020
NGIZ Club Clingendael organiseert komende dinsdag 14 juli wederom: Club Cinema. Dit weer een bekend gezicht als gastspreker: Floris Akkerman van BNR’s Perestrojkast. Hij neemt ons mee naar het Rusland van Vladimir Vladimirovitsj Poetin en vooral naar zijn eerste jaar in het Russische Presidentsambt. Dit doen we aan de hand van de documentaire van Vitaly Mansky: ‘Putin’s Witnesses’ , waarin de filmmaker dichtbij Poetin weet te komen en een inkijk geeft in de politieke opvatting van de toen nog verse President.
Na de film hebben we een informele discussie onder leiding van Jos Hummelen, onze voorzitter. Maar je kunt ‘m ook voor die tijd tussenuit knijpen. Meld je aan door te reserveren, kom op tijd en ga lekker zitten. We houden in de werf 1,5m afstand als je niet uit hetzelfde huishouden komt en vragen je vriendelijk thuis te blijven bij verkoudheid of koorts.
Waar? In Werf5 te Utrecht, Oudegracht aan de Werf 5.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar en aanmelden kan via het Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/581941139125758