Club Clingendael | Webinar: ‘Diplomacy in The Hague’ (do 30 juli)

Gepubliceerd op 27 juli 2020

In de inmiddels bekende en toonaangevende reeks webinars van de jonge honden van NGIZ Club Clingendael nemen we de Haagse wereld van de diplomatie onder de spreekwoordelijke loep. Wat is de rol van diplomatie en ‘public affairs’ in het Nederlandse en internationale politieke speelveld? Wat maakt een goede diplomaat? En, hoe ver wijkt de vaak onzichtbare diplomatieke koers af van zichtbare tendensen binnen internationale betrekkingen?

Deze vragen pakken we op onder leiding van onze moderator Jos Hummelen (Voorzitter NGIZ Club Clingendael) en met een korte prelude van Marcel Wolters (Vicevoorzitter van NGIZ Club Clingendael).  Als gast verwelkomen wij Zijne Excellentie Ambassadeur Noar Gilon, ambassadeur voor Israël in Nederland, en met hem bespreken wij de complexe wereld van de diplomatie.

Kom kijken naar onze (voorlopig) laatste webinar en stel jouw prangende vragen in onze Live Chat. Ga donderdag 30 juli rond 20:00 uur naar onderstaand YouTube-event en zorg dat je er bij bent! Let op: de voertaal tijdens de webinar is het Engels.