Club Clingendael | WEBINAR: ‘Covid-19 respons in Afghanistan’ op woensdag 6 mei

Gepubliceerd op 2 mei 2020

Update 6-5-2020: Dank voor het volgen van onze webinar en uiteraard dank aan onze gasten van Cordaid. Via onderstaande link is de sessie in zijn geheel terug te kijken.

Dreigende taal over Afghanistan in de media: een hernieuwde burgeroorlog, hongersnood, meer dan 10.000 loslopende gevangenen door Corona…The New York Times spreekt over “Afghanistan’s Next War”: de strijd tegen Corona. Maar hoe gaan hulpverleningsorganisaties zoals Cordaid daarmee om? En hoe is de situatie daadwerkelijk? Stel al je vragen in deze ‘Ask me Anything’-webinar aan de CEO van Cordaid Kees Zevenbergen en Jaap van Hierden, country director in Afghanistan.

Jos Hummelen (onze voorzitter) zal de webinar modereren, terwijl Lorenz van der Ven (onze secretaris) een korte inleiding geeft. Een speciaal bedankje voor Mirthe de Boer en Mahamuda Rahman van Cordaid voor het verlenen van hun hulp voor deze webinar.

Deelname is gratis. Mocht je naar aanleiding van deze webinar overwegen Cordaid te steunen, kijk dan ook eens op https://www.cordaid.org/nl/nieuws/hulp-in-beeld-cordaid-in-afghanistan/
Kijk de webinar via achterstaande link terug: https://youtu.be/W1EblFSfP9Y