Grote verwachtingen NGIZ-Clingendael Bijeenkomst met Geert Mak op 23 januari

HELAAS, er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Grote verwachtingen is het door Geert Mak geschreven vervolg op het zeer succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Waar In Europa handelde over de twintigste eeuw en hoe die, in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd, gaat Grote verwachtingen over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar In Europa eindigde, in 1999. Twintig jaar later is de sfeer en stemming in en rond Europa minder optimistisch dan toen, met Brexit en Euroscepsis, een door crises geteisterde EU, het Amerika van Donald Trump en een agressief Rusland. Om maar enkele voorbeelden te noemen. Wat is van de hoge verwachtingen uitgekomen? Hoe staat Europa er  twintig jaar later voor?

Over deze vragen gaat Geert Mak met u op 23 januari in gesprek. De bijeenkomst zal worden ingeleid en voorgezeten door Jan Rood, voorzitter van het NGIZ.

U bent van harte welkom deze namiddag bij Museum Sophiahof aan de Sophialaan 10, Den Haag.

De ontvangst is om 16.30 uur. De voordracht van Geert Mak is van 17.00 – 18.30 uur. Na afloop is er een informele borrel.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de bijeenkomst die wij met medewerking van  het Montesquieu Instituut organiseren.

Relaties van het Montesquieu Instituut kunnen zich inschrijven via ‘free ticket Montesquieu Instituut’.

Graag tot ziens op 23 januari!

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Geert Mak
    23 januari 2020
    16:30 - 19:00